Prima pagină

CECCAR Brașov: Membrii filialei, în dialog cu reprezentanți ai AJFP

1 iulie 2020 PROFESIA CONTABILĂ


În data de 16 iunie a.c., Filiala CECCAR Brașov a organizat o întâlnire de lucru a profesioniștilor contabili din județ cu reprezentanți ai Agenției Județene a Finanțelor Publice (AJFP), cu tema Bonificații pentru impozitul pe venit și contribuțiile sociale aferente anului 2019 declarate de persoane fizice prin Declarația unică conform prevederilor OUG nr. 69/2020 și Ordinul ANAF nr. 1.107/2020. Noutăți privind înregistrarea persoanelor fizice și juridice în SPV.

„Reprezentanții AJFP au prezentat cuantumul bonificațiilor acordate la plata impozitului de venit, contribuția de asigurări sociale și contribuția de asigurări sociale de sănătate. Aceștia au subliniat că obligațiile fiscale se sting prin plată sau compensare, integral până la data de 30 iunie 2020. S-au prezentat și condițiile care trebuie îndeplinite pentru acordarea acestor bonificații”, au transmis oficialii filialei.

Totodată, reprezentanții AJFP au prezentat membrilor Corpului noutățile privind înregistrarea persoanelor fizice și juridice în Spațiul Privat Virtual. „Cei 130 de membri care au participat la întâlnirea online au apreciat răspunsurile clarificatoare ale reprezentanților AJFP”, au conchis oficialii filialei Corpului.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *