Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • În atenția stagiarilor: lucrarea „Contabilitate managerială”, ediția a IV-a, revizuită, este disponibilă la filialele Corpului

În atenția stagiarilor: lucrarea „Contabilitate managerială”, ediția a IV-a, revizuită, este disponibilă la filialele Corpului

23 martie 2020 PROFESIA CONTABILĂ


Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România pune la dispoziția stagiarilor din anul I, semestrul I, o nouă ediție revizuită, a patra, a lucrării Contabilitate managerială.

Volumul, scris de Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela Artemisa Calu și Andreea Gabriela Ponorîcă, este structurat în opt capitole, care abordează politicile contabile privind determinarea costurilor și rezultatelor, tipurile de costuri, particularitățile privind determinarea acestora, utilizarea costurilor în luarea deciziilor și diferite metode de calcul al costurilor.

De asemenea, lucrarea conține și un capitol dedicat verificării cunoștințelor dobândite, numeroase exemple practice și teste de autoevaluare în urma parcurgerii materiei.

Volumul este disponibil spre vânzare la filialele CECCAR din întreaga țară, la prețul de 33 de lei. Detalii despre modalitatea de achiziționare puteți afla contactând filiala din județul dumneavoastră.

Cuprinsul lucrării poate fi consultat aici.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *