Prima pagină
  • Prima pagină
  • ECONOMIE
  • CNAIR: S-au depus ofertele pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova – Pitești

CNAIR: S-au depus ofertele pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova – Pitești

25 februarie 2020 ECONOMIE


11 oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești și alte zece oferte au vizat tronsonul 4, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citată de Agerpres. „În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice”, menționează CNAIR.

Valoarea estimată a contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești (în lungime de 31,75 kilometri) este de 999,411 milioane de lei, fără TVA. Durata contractului este de 36 luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție. Garanția lucrărilor va fi de minimum 5 ani și maximum 10 ani, în funcție de perioada ofertată de fiecare ofertant în parte.

În ceea ce privește proiectarea și execuția tronsonului 4 (în lungime de 31,88 kilometri), valoarea estimată a contractului este de 909,669 milioane de lei, fără TVA. Durata contractului este de 36 luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție. Garanția lucrărilor va fi de minimum 5 ani și maximum 10 ani, în funcție de perioada ofertată de fiecare ofertant în parte.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *