Prima pagină

CECCAR Constanța: Masă rotundă pe teme fiscale

10 februarie 2020 PROFESIA CONTABILĂ


La 29 ianuarie a.c., Filiala Constanța a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a găzduit o masă rotundă cu profesioniști contabili din județ. Au participat la eveniment, alături de experți contabili și contabili autorizați, membri ai filialei, și reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța – Doina Cazacu, consilier superior, Biroul Asistență contribuabili, respectiv Mariana Forfolea, inspector fiscal din cadrul departamentului de specialitate.

Teme precum prevederile Codului fiscal aplicabile în activitatea agenților economici, modalitatea de calcul al rezultatului fiscal și modalitatea de calcul și plată a impozitului pe veniturile din investiții s-au aflat în centrul dezbaterilor, pornind de la prezentările oficialilor AJFP.

Membrii filialei au discutat, de asemenea, și prevederile legislative referitoare la înregistrarea în scopuri de TVA și dreptul de deducere a taxei, clarificând, totodată, diverse aspecte întâlnite în activitatea profesională.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *