Prima pagină

Întâlnire cu reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice, la Mureș

15 ianuarie 2020 PROFESIA CONTABILĂ


Membrii Filialei Mureș a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România au participat marți, 17 decembrie a.c., la o întâlnire cu reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice, organizată de Serviciul Asistență pentru contribuabili din cadrul instituției.

Obligațiile declarative și de plată în luna decembrie 2019, prevederile OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale și cheltuielile cu deductibilitate limitată la calculul rezultatului fiscal au fost câteva dintre subiectele discutate în cadrul întâlnirii.

Membrii filialei au dezbătut cu oficialii AJFP Mureș și noutățile legislative cu incidență fiscală, modalitatea de calcul al rezultatului fiscal, fiind prezentate unele cazuri întâlnite în activitatea profesională, precum și aspecte referitoare la modalitatea de remediere a deficiențelor constatate în urma controalelor efectuate de AJFP.

Specialiștii AJFP au prezentat, cu acest prilej, și detalii cu privire la serviciile electronice oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *