Prima pagină
  • Prima pagină
  • ECONOMIE
  • RADET anunță că, din 23 septembrie, va începe încărcarea cu apă a instalațiilor

RADET anunță că, din 23 septembrie, va începe încărcarea cu apă a instalațiilor

11 septembrie 2019 ECONOMIE


RADET anunță că, din 23 septembrie, va începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică, pentru pregătirea pentru sezonul rece, informează Mediafax. Acțiunea este necesară pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2019 – 2020.

„Precizăm că data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, conform prevederilor HG nr. 425/1994, modificată prin HG nr. 337/2018, va fi anunțată ulterior. Rugăm consumatorii RADET să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate”, potrivit sursei citate.

RADET precizează, într-un comunicat, că, potrivit prevederilor legale, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *