Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Dâmbovița: Masa rotundă cu tema „Raționamente profesionale, aspecte etice și reglementări legale opozabile expertizelor contabile judiciare. Provocări actuale”

CECCAR Dâmbovița: Masa rotundă cu tema „Raționamente profesionale, aspecte etice și reglementări legale opozabile expertizelor contabile judiciare. Provocări actuale”

2 septembrie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Sediul Filialei CECCAR Dâmbovița a găzduit recent o nouă întâlnire de lucru pentru dezbaterea aspectelor legate de lucrările de expertiză contabilă judiciară dispuse de organele cu atribuții jurisdicționale în cauzele referitoare la tranzacții cu autoturisme. Alături de membrii Grupului Experților Judiciari, la masa rotundă cu tema Raționamente profesionale, aspecte etice și reglementări legale opozabile expertizelor contabile judiciare. Provocări actuale a participat și conducerea filialei Corpului.

„Masa rotundă s-a transformat într-un veritabil atelier de lucru al experților contabili judiciari, caracterul interactiv, dar mai ales modalitatea documentării prin accesarea directă a legislației oferind o nouă abordare a relațiilor colegiale și profesionale dintre membrii GEJ. Întâlnirea cu experții contabili judiciari a avut caracter informal și a abordat aspecte privind componenta etică a serviciilor privind expertiza contabilă judiciară, obiective și bune practici în activitatea de expertiză contabilă judiciară, rolul auditului de calitate a lucrărilor de expertiză contabilă judiciară”, au transmis reprezentanții Filialei CECCAR Dâmbovița.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *