Prima pagină
  • Prima pagină
  • ECONOMIE
  • AFM a prelungit sesiunea de înscriere în programul „Rabla” pentru persoane juridice

AFM a prelungit sesiunea de înscriere în programul „Rabla” pentru persoane juridice

27 septembrie 2019 ECONOMIE


Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat, vineri, că sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programelor „Rabla Clasic” și „Rabla Plus” a fost prelungită până la 11 octombrie 2019 inclusiv, transmite Mediafax.

„Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) a fost prelungită până la data de 11 octombrie 2019”, a transmis, vineri, Administrația Fondului pentru Mediu.

Sesiunea de înscriere ar fi trebuit să se închidă vineri, 27 septembrie.

Potrivit AFM, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Rabla Clasic) pentru persoanele juridice, la 19.09.2019, mai era disponibilă suma de 3.033.800 lei. După epuizarea sumei alocate persoanelor juridice, nu se mai pot primi dosare de acceptare în cadrul programului.

Programul Rabla, de înnoire a parcului auto, se desfășoară în România din anul 2005.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *