Prima pagină

CECCAR Dâmbovița: Elevi ai Colegiului economic „Ion Ghica” din Târgoviște, în vizită la sediul filialei

21 august 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Luna trecută, 48 de elevi ai Colegiului economic „Ion Ghica” din Municipiul Târgoviște, însoțiți de profesoarele Elena David și Ioana Sanda, au vizitat sediul Filialei CECCAR Dâmbovița.

Doina Leuștean, director executiv al filialei, a oferit vizitatorilor informații despre organismul profesional și rolul unei filiale teritoriale în activitatea membrilor CECCAR, ca interfață a Corpului în plan teritorial. De asemenea, oficialul filialei a prezentat elevilor modalitățile prin care o persoană interesată poate deveni membru, sursele de documentare pentru pregătirea examenului de admitere la profesia de expert contabil și contabil autorizat, avantajele apartenenței la CECCAR, dar și aspecte privind organizarea unui cabinet, investițiile minime necesare, particularitățile practicării unei profesii liberale, diferența dintre statutul de angajat și cel de liber profesionist și, nu în ultimul rând, forța pe care moralitatea o conferă unei cariere de succes în profesia contabilă.

Filiala CECCAR Dâmbovița nu se află la prima colaborare de acest gen,  între cele două instituții existând un parteneriat ce datează din anul 2010.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *