Prima pagină
  • Prima pagină
  • ECONOMIE
  • Răzvan Cuc: Lucrările de reparații începute pe A2 se vor sista vineri și vor fi reluate după 15 septembrie

Răzvan Cuc: Lucrările de reparații începute pe A2 se vor sista vineri și vor fi reluate după 15 septembrie

12 iunie 2019 ECONOMIE


Lucrările de reparații începute la Autostrada Soarelui vor fi sistate vineri și vor fi reluate la 15 septembrie, pentru a nu fi afectat sezonul estival, a declarat, după întâlnirea cu reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, citat de Agerpres. „După discuțiile pe care le-am avut împreună cu Narcis Neaga (directorul general al CNAIR – n. r.) am stabilit următoarele: până vineri se vor finaliza toate lucrările care sunt începute acum pe autostrada A2 și am convenit cu domnul Murad (președintele FPTR – n.r.) că vom reîncepe lucrările, inclusiv tronsonul de autostradă care a fost semnat săptămâna trecută, după 15 septembrie. (…) Deci, până vineri, se vor termina toate lucrările începute, acolo unde se lucrează în momentul de față – la km 37, la km 90 – și unde s-au mai deschis șantierele, urmând ca după 15 septembrie să reluăm toate lucrările în regim de urgență. O să am o întâlnire cu toți cei care lucrează pe aceste contracte – pentru că vedeți și experiența mediului privat contează foarte mult – să încerce să lucreze într-un termen cât mai scurt, inclusiv pe timpul nopții, dar vorbim după 15 septembrie”, a afirmat ministrul.

De asemenea, pe tronsonul București – Fundulea, lucrările vor începe după 15 septembrie, pentru a nu fi devieri de trafic sau închideri de benzi.

„Deci, pe A2 se va circula pe ambele sensuri, pe toate firele după ziua de vineri când se vor închide toate lucrările care sunt acum în derulare pe A2. Termenul de 24 de luni probabil va fi prelungit pentru că este un lucru absolut normal și logic să nu afectăm sezonul estival”, a adăugat Răzvan Cuc.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *