Prima pagină

CECCAR Prahova: Profesioniștii contabili, proiect de suflet în sprijinul copiilor din centre de plasament ale județului

7 iunie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


În dimineața zilei de 29 mai a.c., experți contabili și contabili autorizați din județul Prahova, însoțiți de Marinela Șerbănescu, vicepreședinte al Consiliului filialei Corpului, s-au deplasat la sediul Direcției Județene de Asistență și Protecția Copilului, unde au oferit cadouri unor copii care provin din familii cu o situație financiară precară.

„Ca și ȋn anii anteriori, colectivul filialei s-a preocupat de organizarea unor acțiuni umanitare pentru copii cu situație materială și socială deosebită, prin care acestora le-au fost oferite cadouri constând ȋn obiecte de ȋmbrăcăminte, jucării, dulciuri, materiale de igienă personală. După acordarea cadourilor, copiilor și ȋnsoțitorilor le-au fost oferite dulciuri și băuturi răcoritoare”, au transmis oficialii filialei.

În partea a doua a zilei, salariații filialei s-au deplasat la Complexul de Servicii Comunitare Sfânta Maria din localitatea Vălenii de Munte și au oferit cadouri copiilor orfani din acest centru. „Atmosfera a fost emoționantă, copiii bucurându-se de afecțiunea arătată de salariații filialei. Întrucât situația din cadrul complexului este mai deosebită, ne-am propus ca la organizarea Pomului de iarnă să ne deplasăm tot ȋn acest centru, întrucât cu ocazia acestor vizite am constatat nevoile acestora”, au conchis reprezentanții filialei Corpului.

În organizarea acțiunii, filiala a primit sprijinul unor sponsori, membri ai filialei și societăți comerciale.

Galerie foto

CECCAR Prahova: Profesioniștii contabili, proiect de suflet în sprijinul copiilor defavorizați din centre de plasament ale județului
CECCAR Prahova: Profesioniștii contabili, proiect de suflet în sprijinul copiilor defavorizați din centre de plasament ale județului

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *