Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Dâmbovița: Miercuri, 29 mai, masă rotundă cu tema Opinii privind soluționarea obiectivelor specifice cauzelor referitoare la tranzacții cu autoturisme

CECCAR Dâmbovița: Miercuri, 29 mai, masă rotundă cu tema Opinii privind soluționarea obiectivelor specifice cauzelor referitoare la tranzacții cu autoturisme

3 iunie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Miercuri, 29 mai a.c., cu începere de la ora 16.00, sediul Filialei CECCAR Dâmbovița va găzdui lucrările unei mese rotunde, cu tema Opinii privind soluționarea obiectivelor specifice cauzelor referitoare la tranzacții cu autoturisme.

Alături de experți contabili judiciari, la eveniment vor participa reprezentanți ai conducerii filialei CECCAR și ai Biroului Local de Expertize din cadrul Tribunalului Dâmbovița.

Interferența dintre Codul etic național al profesioniștilor contabili și Standardul profesional nr. 35 elaborat de CECCAR, elemente specifice cauzelor referitoare la tranzacțiile cu autoturisme, respectiv opinii și soluții practice de fundamentare a constatărilor din raportul de expertiză contabilă judiciară în cauzele referitoare la tranzacțiile cu autoturisme sunt câteva dintre subiectele de pe ordinea de zi a reuniunii.

Discuțiile vor fi moderate de Gabriela Anghel și Doina Leuștean, președintele, respectiv directorul executiv al Filialei CECCAR Dâmbovița.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *