Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Tulcea și AJFP: Procedura de înscriere a entităților fără scop patrimonial în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se aprobă deduceri fiscale, prezentată membrilor filialei

CECCAR Tulcea și AJFP: Procedura de înscriere a entităților fără scop patrimonial în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se aprobă deduceri fiscale, prezentată membrilor filialei

16 mai 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Prezentarea recentelor modificări legislative din domeniul fiscal și transpunerea prevederilor acestora în activitatea curentă a profesioniștilor contabili au făcut obiectul unei întâlniri de lucru la care au participat membrii Filialei CECCAR Tulcea și reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP). Reuniunea, organizată în data de 7 mai a.c., a avut loc la sediul filialei Corpului.

În discuția cu membrii CECCAR, specialiștii Fiscului au pus accent pe prevederile Ordinului nr. 819/2019 al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, precum și a modelului și conținutului unor formulare, act normativ publicat în Monitorul Oficial nr. 223 din 22 martie 2019.

De asemenea, un alt subiect important discutat de membrii filialei cu reprezentanții AJFP l-a reprezentat modificările aduse Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *