Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Vaslui și AJFP: Întâlnire de lucru a membrilor filialei pentru prezentarea noutăților legislative cu incidență fiscală

CECCAR Vaslui și AJFP: Întâlnire de lucru a membrilor filialei pentru prezentarea noutăților legislative cu incidență fiscală

30 aprilie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Joi, 18 aprilie a.c., experți contabili și contabili autorizați din județul Vaslui au participat la o întâlnire de lucru găzduită de sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP), dedicată prezentării noutăților legislative de interes pentru profesie.

Modul de completare și de depunere a Declarației unice a fost unul dintre subiectele majore abordate de specialiștii Fiscului la întâlnirea cu profesioniștii contabili vasluieni.

De asemenea, delegații instituției au prezentat membrilor filialei prevederile Ordinul președintelui ANAF nr. 819/2019 pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, respectiv ale HG nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat.

Un alt moment de interes al întâlnirii a fost prezentarea calendarului obligațiilor de declarare și plată aferente lunii aprilie 2019, iar, în partea de final a reuniunii, reprezentanții AJFP au mediatizat în rândul profesioniștilor contabili procedura privind înregistrarea contribuabililor în Spațiul privat virtual.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *