Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Prahova: Filiala, partener activ al celei de-a cincea ediții a Școlii de excelență în turism și antreprenoriat, proiect educațional desfășurat de Facultatea de Științe Economice a Universității Petrol-Gaze din Ploiești

CECCAR Prahova: Filiala, partener activ al celei de-a cincea ediții a Școlii de excelență în turism și antreprenoriat, proiect educațional desfășurat de Facultatea de Științe Economice a Universității Petrol-Gaze din Ploiești

10 aprilie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


În perioada 10-12 aprilie a.c., Facultatea de Științe Economice a Universității Petrol-Gaze din Ploiești organizează cea de-a cincea ediție a Școlii de excelență în turism și antreprenoriat, în colaborare cu experți în domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor.

Proiectul educațional, destinat studenților, are rolul de stimula dialogul privind cele mai noi strategii în domeniul turismului, cât și privind programele destinate tinerilor întreprinzători.

Filiala CECCAR Prahova, partener activ al organizatorilor, va fi reprezentată la deschiderea oficială a reuniunii de către Cornel Nițu și Ion Iancu, președintele Consiliului filialei, respectiv directorul executiv. Conducerea filialei va promova cu acest prilej acțiunile organismului profesional în rândul studenților, prezentându-le tinerilor detalii privind accesul la profesie.

De asemenea, CECCAR va furniza materiale tematice celor 88 de participanți la eveniment, contribuind și la premierea celor mai activi.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *