Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Constanța și AJFP: Prevederile OPANAF nr. 819/2019 pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, prezentate membrilor filialei

CECCAR Constanța și AJFP: Prevederile OPANAF nr. 819/2019 pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, prezentate membrilor filialei

5 aprilie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Sediul Filialei CECCAR Constanța a găzduit, în data de 26 martie a.c., lucrările unei mese rotunde, organizate de filiala Corpului în colaborare cu Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP), la care au participat peste 70 de experți contabili și contabili autorizați.

La eveniment, alături de profesioniști contabili s-a aflat Vasile Buzoescu, directorul executiv al filialei, iar AJFP a fost reprezentantă de Doina Cazacu, consilier superior în cadrul Biroului asistență contribuabili.

Principalele aspecte tehnice discutate la masa rotundă au vizat prevederile Ordinului nr. 819/2019 al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală (OPANAF) pentru aprobarea Procedurii privind organizarea Registrului entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, precum și a modelului și conținutului unor formularepublicat în Monitorul Oficial nr. 223 din 22 martie 2019, reprezentantul AJFP răspunzând întrebărilor formulate de profesioniștii contabili pe marginea acestui act normativ.

Joi, 18 aprilie a.c., este programată o nouă întâlnire a membrilor filialei CECCAR cu reprezentanți ai AJFP, tema reuniunii profesionale fiind Noutăți legislative fiscale cu aplicabilitate în activitatea agenților economici(D.C.)


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *