Prima pagină

CECCAR Sibiu: Luni, 11 martie – seminar pentru discutarea actualităților din domeniul relațiilor de muncă

8 martie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Luni, 11 martie a.c., experți contabili și contabili autorizați din județul Sibiu vor participa la un seminar de instruire, organizat de filiala CECCAR, în colaborare cu Institutul Teritorial de Muncă (ITM). Specialiștii instituției vor discuta cu profesioniștii contabili despre noutățile din domeniul legislației muncii.

La finalul lunii februarie, Filiala CECCAR Sibiu și Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) au organizat un seminar pentru prezentarea actualităților fiscale, eveniment la care au dat curs invitației aproximativ o sută de experți contabili și contabili autorizați.

În prima parte a reuniunii, reprezentanții Fiscului au adus lămuriri privind modul de întocmire și depunere a Declarației unice, ulterior abordând prevederile OUG nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, respectiv ale Legii nr. 30/2019 pentru aprobarea OUG nr. 25/2018 privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare. Ultima parte a evenimentului a fost alocată intervențiilor, întrebărilor și discuțiilor participanților pe marginea temelor abordate, au transmis oficialii Filialei CECCAR Sibiu.

AJFP a fost reprezentată la seminar de către Adriana Berchi, șef Serviciu asistență contribuabili, Gabriela Cibu Diaconu, din cadrul aceluiași serviciu, respectiv de către Bogdan Droncă, delegat al Serviciului tehnologia informației.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *