Prima pagină

CECCAR Mureș: Membrii filialei, în dialog cu AJFP despre noutățile legislative cu incidență fiscală

5 martie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Noutățile legislative din domeniul fiscal și transpunerea acestora în practica profesională a experților contabili și contabililor autorizați au făcut obiectul unei întâlniri de lucru organizate în data de 12 februarie a.c. la sediul Filialei CECCAR Mureș.

Din partea Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP), la eveniment a participat Carmen Moldovan, reprezentant al Biroului asistență contribuabili. Oficialul AJFP a prezentat profesioniștilor contabili modul de depunere a Declarație unice, dar și alte noutăți din domeniul fiscal. Discuțiile au fost moderate de președintele Consiliului Filialei CECCAR Mureș, Dănilă Buculeu.

„Reprezentantul AJFP a răspuns întrebărilor complementare venite din sală, cu privire la modalitatea de distribuire trimestrială a dividendelor, înregistrarea agenților economici în Spațiul privat virtual, despre emiterea deciziilor de impunere pentru CASS aferente anului 2013, respectiv despre aspecte privind restituirea taxei și a timbrului de mediu”, au transmis oficialii filialei Corpului.

Patru zile mai târziu, în data de 16 februarie, peste 360 de membri CECCAR au participat la cursul de fiscalitate cu tema Noutăți în domeniul legislației fiscale din 2019, desfășurat în sala de conferință a Hotelului Grand din Municipiul Târgu Mureș.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *