Prima pagină

CECCAR Covasna: Membrii filialei, în dialog cu reprezentați ai AJFP

1 februarie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


La data de 29 ianuarie a.c., la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) din Municipiul Sf. Gheorghe a avut loc o întâlnire de lucru a specialiștilor instituției cu profesioniști contabili din județ.

Reprezentanții AJFP au prezentat membrilor Filialei CECCAR Covasna noutățile legislative fiscale, discutând cu aceștia asupra aspectelor tehnice ce necesitau lămuriri suplimentare. Totodată, delegații instituției au vorbit experților contabili și contabililor autorizați despre avantajele utilizării Spațiului privat virtual.

Nu în ultimul rând, un punct important de pe ordinea de zi a întâlnirii a fost diseminarea prevederilor HG nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, cu modificările și completările ulterioare.

La începutul acestui an, Filiala CECCAR Covasna a organizat și o întâlnire a membrilor cu reprezentanți din conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă, fiind aduse, între altele, în atenția profesioniștilor contabili prevederile legislative referitoare la majorarea cuantumului salariului minim în domeniul construcțiilor.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *