Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Timiș: Contăm…. și fapte bune, campanie de colectare de fonduri pentru Secția de Boli infecțioase a Spitalului „Victor Babeș”

CECCAR Timiș: Contăm…. și fapte bune, campanie de colectare de fonduri pentru Secția de Boli infecțioase a Spitalului „Victor Babeș”

21 ianuarie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Profesioniștii contabili din Filiala CECCAR Timiș au desfășurat, luna trecută, o campanie de colectare de fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor de spitalizare a copiilor internați la Secția de Boli infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara.

Proiectul, intitulat Contăm …. și fapte bune, a fost demarat în Ajun de Moș Nicolae, la inițiativa Ioanei Zoița Stan, membru în Consiliul Filialei CECCAR Timiș, și a Oliviei Andreea Jivănescu, directorul executiv al filialei Corpului. Fondurile strânse vor fi donate spitalului.

Contăm…și fapte bune! este un proiect de suflet… pentru alte suflete. Mulțumesc tuturor celor pentru care toleranța și sprijinul necondiționat nu reprezintă doar niște cuvinte… Mă înclin!”, a menționat Olivia Andreea Jivănescu. „Sunt mândră că fac parte din comunitatea CECCAR – oameni care sunt alături la bine, dar și la greu. Împreună putem Conta!”, a completat Ioana Zoița Stan.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *