Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Covasna și AJFP: Noutățile legislative fiscale și avantajele utilizării Spațiului privat virtual, prezentate membrilor filialei – 29 ianuarie

CECCAR Covasna și AJFP: Noutățile legislative fiscale și avantajele utilizării Spațiului privat virtual, prezentate membrilor filialei – 29 ianuarie

29 ianuarie 2019 PROFESIA CONTABILĂ


Marți, 29 ianuarie a.c., este programată întâlnirea de lucru a profesioniștilor contabili din județ, membri ai Filialei CECCAR Covasna, cu specialiști ai Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP). Evenimentul, cu începere de la ora 11.00, are loc la sediul AJFP Sfântu Gheorghe, din strada Bem Jozef nr. 9, în Sala de ședință – Camera 207.

Cu predilecție, discuțiile se vor concentra pe prevederile noutăților legislative fiscale, ulterior, reprezentanții AJFP urmând să prezinte la eveniment și avantajele utilizării Spațiului privat virtual.

De asemenea, la reuniunea de lucru de la sediul AJFP, specialiștii instituției vor disemina prevederile HG nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, cu modificările și completările ulterioare.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *