Prima pagină

CECCAR Timiș și UVT: Concert susținut de Nicolae Furdui Iancu, făcut cadou timișorenilor în anul Centenarului

28 decembrie 2018 PROFESIA CONTABILĂ


Un spectacol de excepție a fost oferit timișorenilor de către Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și Universitatea de Vest din Timișoara (UVT). La data de 22 noiembrie, interpretul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu și fiul său, absolvent al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul UVT, alături de formația Crai Nou au susținut, în fața a peste 600 persoane, un concert extraordinar în Aula Magna a Universității.

„Nicolae Furdui Iancu întruchipează spiritul valorilor românești. Este o bucurie să fi oferit, alături de partenerul nostru – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România – , acest cadou timișorenilor, mai ales în anul Centenarului și în pragul sărbătoririi Zilei Naționale. Promovarea adevăratelor valori este una dintre prioritățile noastre, este un act de normalitate, prin care susținem dezvoltarea corectă a societății noastre, prin care ne propunem să arătăm încotro vrem să ne îndreptăm în următorii 100 de ani”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

„Dincolo de a fi oameni ai cifrelor, profesioniștii contabili au probabil cel mai nobil suflet, sensibili la tot ceea ce este frumos și reprezentativ pentru națiunea română. La Timișoara, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a organizat, în perioada 22-23 noiembrie, conferința Contabilitatea și profesia contabilă în anul Centenarului, iar seara a fost una a bucuriei comune, alături de un român autentic: Nicolae Furdui Iancu. Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara a fost locul potrivit, într-un context deosebit, al sărbătoririi Zilei Naționale din anul Centenarului ”, a declarat prof. univ. dr. Ovidiu Constantin Bunget, președintele Consiliului Filialei CECCAR Timiș.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *