Prima pagină
  • Prima pagină
  • CECCAR
  • CECCAR Giurgiu: Obligațiile utilizatorilor caselor de marcat cu jurnal electronic, prezentate membrilor filialei de specialiști ai AJFP

CECCAR Giurgiu: Obligațiile utilizatorilor caselor de marcat cu jurnal electronic, prezentate membrilor filialei de specialiști ai AJFP

3 decembrie 2018 CECCAR


Membri ai Filialei CECCAR Giurgiu au participat, în data de 20 noiembrie a.c., la o sesiune de instruire cu privire la obligațiile utilizatorilor caselor de marcat cu jurnal electronic. Reuniunea profesională a avut loc la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP).

Delegații instituției au prezentat profesioniștilor contabili obligațiile pe care utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale le au conform HG nr. 804/2017 privind modificarea și completarea Normelor metodologice pentru aplicarea OUG nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin HG nr. 479/2003.

De asemenea, la întâlnire, reprezentați ai AJFP au vorbit membrilor filialei despre serviciile electronice oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală, printre care și Spațiul privat virtual, respectiv despre calendarul obligațiilor fiscale în luna noiembrie 2018.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *