Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Covasna și AJFP: Miercuri, 19 decembrie, întâlnire de lucru pentru discutarea noutăților legislative și a serviciilor electronice oferite de ANAF

CECCAR Covasna și AJFP: Miercuri, 19 decembrie, întâlnire de lucru pentru discutarea noutăților legislative și a serviciilor electronice oferite de ANAF

13 decembrie 2018 PROFESIA CONTABILĂ


Miercuri, 19 decembrie a.c., cu începere de la ora 11.00, este programată o întâlnire de lucru a experților contabili și contabililor autorizați, membri ai Filialei CECCAR Covasna, cu reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP). Reuniunea profesională va avea loc la sediul instituției, iar discuțiile se vor axa pe noutățile legislative fiscale și serviciile electronice oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

De asemenea, la eveniment vor fi prezentate prevederile HG nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, cu modificările și completările ulterioare.

La data de 11 decembrie a.c., membri ai filialei Corpului au luat parte la festivitatea de depunere a jurământului de către absolvenții examenului de aptitudini, sesiunea noiembrie 2018, iar în partea a doua a întâlnirii, președintele filialei, Benkő Pál, a vorbit membrilor despre noutățile fiscale apărute în perioada 13 noiembrie-10 decembrie 2018. Tot atunci, Levente Istvan Bogozi, expert contabil, a susținut o prezentare cu tema Noutăți privind obținerea unor informații fiscal-contabile din SPV atât pentru persoane fizice, cât și persoane juridice.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *