Prima pagină
  • Prima pagină
  • PROFESIA CONTABILĂ
  • CECCAR Ialomița: Atelierul „De la teoria la practica contabilității”, în cadrul Salonului Anual de Carte, organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”

CECCAR Ialomița: Atelierul „De la teoria la practica contabilității”, în cadrul Salonului Anual de Carte, organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”

7 noiembrie 2018 PROFESIA CONTABILĂ


Luna octombrie a fiecărui an găzduiește, în Galeriile Arcadia din cadrul Centrului cultural UNESCO „Ion Perlea” din Slobozia, Salonul Anual de Carte, eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”. La această reuniune, cea mai longevivă acțiune culturală din județul Ialomița, ajunsă în acest an la cea de-a XXVII-a ediție, filiala Corpului a adus în atenția publicului local volumele publicate la Editura CECCAR, titluri care au prezentat un deosebit interes printre participanți.

Invitatul-special al reuniunii a fost prof. univ. dr. Corina Graziella Bâtcă-Dumitru, cadru didactic la Academia de Studii Economice din București, care, împreună cu Camelia Malama, vicepreședinte al Consiliului Superior al CECCAR, a dezvoltat, alături de participanți, tema atelierului De la teoria la practica contabilității. Acțiunea s-a bucurat de un public numeros, format din membri ai Filialei CECCAR Ialomița și elevi ai claselor de specialitate economică din cadrul Liceului „Alexandru Ioan Cuza” din Slobozia.

Galerie foto

CECCAR Ialomița: Atelierul De la teoria la practica contabilității, în cadrul Salonului Anual de Carte, organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” CECCAR Ialomița: Atelierul De la teoria la practica contabilității, în cadrul Salonului Anual de Carte, organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”CECCAR Ialomița: Atelierul De la teoria la practica contabilității, în cadrul Salonului Anual de Carte, organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” CECCAR Ialomița: Atelierul De la teoria la practica contabilității, în cadrul Salonului Anual de Carte, organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *