Home
  • Home
  • CECCAR
  • CECCAR Dolj: Seminar pe teme fiscale cu Direcția Regională a Finanțelor Publice

CECCAR Dolj: Seminar pe teme fiscale cu Direcția Regională a Finanțelor Publice

7 februarie 2018 CECCAR


Formularul 600, split TVA, dar și multe alte noutăți fiscale au făcut obiectul unui seminar interactiv organizat de Filiala Dolj a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) în scopul îmbogățirii cunoștințelor profesionale ale stagiarilor și membrilor. La acest program de pregătire a profesioniștilor contabili, desfășurat la data de 29 ianuarie a. c. și pregătit în conformitate cu prevederile Protocolului de colaborare încheiat între CECCAR și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova, au participat experți contabili, contabili autorizați și stagiari. Au fost clarificate cu prilejul seminarului diferite aspecte tehnice și legislative, prezentarea problematicii fiscale fiind realizată de doi specialiști din domeniul fiscal: Camelia Elisa Cioroianu, consilier în cadrul Serviciului asistență contribuabili din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Dolj, și Aura Buricea, consilier în cadrul Administrației Contribuabililor Mijlocii Dolj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1893