Home
  • Home
  • CECCAR
  • CECCAR Prahova: Absolvenții examenului de aptitudini au depus jurământul

CECCAR Prahova: Absolvenții examenului de aptitudini au depus jurământul

31 ianuarie 2018 CECCAR


La 23 ianuarie a.c., Filiala Prahova a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a organizat festivitatea de depunere a jurământului de către absolvenții examenului de aptitudini, sesiunea noiembrie 2017.

Festivitatea a avut loc ȋn prezența președintelui Consiliului filialei, președintelui Comisiei de disciplină de pe lângă Consiliul filialei și a directorului executiv al filialei, care i-au felicitat pe noii membri pentru succesul obținut prin promovarea examenului.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1865