Home
  • Home
  • CECCAR
  • CECCAR Călărași: Membrii, în dialog cu ITM

CECCAR Călărași: Membrii, în dialog cu ITM

28 decembrie 2017 CECCAR


În data de 18 decembrie 2017, la sediul filialei – sala „Demitrie Jarcu”, a avut loc întâlnirea membrilor filialei cu reprezentantul Inspectoratului Teritorial de Muncă Călărași, Marius Burcea – inspector de muncă, tema întâlnirii fiind transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat (OUG nr. 79/2017 și OUG nr. 82/2017).

Reprezentantul ITM a discutat cu membrii Filialei CECCAR Călărași despre schimbările ce vor avea loc la nivelul societăților ca urmare a transferului contribuțiilor sociale, incluzând aici și obligația legală de inițiere a proceselor de negociere angajator-angajat.

Potrivit discuțiilor, termenul de negociere a fost 20 decembrie a.c., iar comunicarea salariilor negociate se efectuează către Inspectoratul Teritorial de Muncă Călărași până la data de 31.03.2017.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1741