Home
  • Home
  • CECCAR
  • Noutățile legislative privind munca nedeclarată, dezbătute la Satu Mare

Noutățile legislative privind munca nedeclarată, dezbătute la Satu Mare

7 septembrie 2017 CECCAR


Experți contabili și contabili autorizați din Satu Mare au participat, la 30 august a.c., la o dezbatere consacrată modificărilor recente aduse Codului muncii, găzduită de filiala CECCAR.

Reprezentantul Inspectoratului Teritorial de Muncă a discutat cu profesioniștii contabili cu privire la aplicarea corectă a noilor prevederi legislative, fiind prezentate aspecte referitoare la definirea muncii nedeclarate, termenele de transmitere în REVISAL a contractului de muncă nou-încheiat, precum și a încetării acestuia, sancțiunile prevăzute de lege în cazul nerespectării condițiilor de angajare în muncă.

Evidența muncii prestate, interzicerea efectuării orelor suplimentare în cazul angajaților cu timp parțial de muncă, precum și unele aspecte întâlnite în activitatea profesională au fost alte subiecte discutate la întrunirea amintită.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1861