Home
  • Home
  • CECCAR
  • CECCAR Satu Mare: Seminar pe teme de fiscalitate

CECCAR Satu Mare: Seminar pe teme de fiscalitate

7 septembrie 2017 CECCAR


Filiala CECCAR Satu Mare organizează, la 7 octombrie a.c., un seminar pe teme de fiscalitate în care vor fi prezentate noutățile legislative din domeniu.

Seminarul va avea loc la sediul filialei, în intervalul orar 10.00-14.00, și va fi susținut de lect. Magdalena Berce, șeful Serviciului Asistență contribuabili – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bihor.

Vor fi prezentate informații referitoare la noile prevederi legislative din domeniul fiscal și vor fi clarificate aspecte sesizate de participanți. Seminarul se adresează atât membrilor CECCAR, cât și economiștilor angajați la diferite entități din județ.

Detalii referitoare la înscriere și taxa de participare puteți afla pe site-ul filialei.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1777