Home
  • Home
  • CECCAR
  • CECCAR Timiș, partener la cea de-a doua ediție a Young Accountants Association Business School

CECCAR Timiș, partener la cea de-a doua ediție a Young Accountants Association Business School

25 august 2017 CECCAR


Young Accountants Association anunță startul înscrierilor la cea de-a doua ediție a Young Accountants Association Business School, o școală de business – așa cum sugerează chiar denumirea – ce se va desfășura în perioada 4-10 septembrie a.c. la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara.

La fel ca în cazul primei ediții – despre care am relatat în revista noastră –, CECCAR va fi partener, filiala Timiș a organismului profesional implicându-se prin oferirea unor informații și sfaturi care să răspundă la nevoile studenților de formare în carieră.

Proiectul îmbină workshopuri de specialitate cu cele de dezvoltare personală, oferind participanților instrumentele necesare pentru a deveni economiști pregătiți să contribuie la dezvoltarea economiei naționale.

Potrivit organizatorilor, evenimentul își propune să aducă la Timișoara 30 de studenți de la universități cu profil economic din întreaga țară care vor afla de la specialiști care sunt schimbările în plan economic și care este impactul acestora, cum să pună în aplicare informații asimilate la cursuri și seminare, precum și cum își pot construi propriul business.

Subiectele care vor fi abordate în cele 7 zile sunt din domenii diverse – de la contabilitate, la audit, controlling, fiscalitate, business law și chiar online marketing sau antreprenoriat.

La eveniment vor fi prezenți și antreprenori români care vor inspira participanții cu poveștile lor de succes și le vor oferi acestora sfaturi pentru dezvoltarea propriului business.

Președintele CECCAR Timiș, prof. univ. dr. Ovidiu Bunget, se va adresa participanților atât în deschidere, cât și la finalul zilelor de studiu, iar Giovana Iuhasz și Cosmin Livadariu, din partea aceleiași filiale, le vor vorbi studenților despre aspecte importante privind profesia contabilă în cadrul unui modul cuprins în programul evenimentului.

Detalii suplimentare despre Young Accountants Association Business School puteți afla accesând pagina de Facebook dedicată evenimentului, YAA – Young Accountants Association.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1953