Home
  • Home
  • ECONOMIE
  • ASF reduce la 0,1% comisionul pe veniturile brokerilor de asigurări

ASF reduce la 0,1% comisionul pe veniturile brokerilor de asigurări

31 august 2017 ECONOMIE


Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat joi că a decis reducerea la jumătate, de la 0,2% la 0,1%, a comisionului pe veniturile brokerilor de asigurare din România, începând cu 1 octombrie.

Decizia a fost luată într-o şedinţă a conducerii ASF desfăşurată miercuri, 30 august.

“Cota va fi redusă de la 0,2% la 0,1% din venituri, măsura urmând să intre în vigoare de la data de 1 octombrie 2017”, a precizat instituţia, în comunicatul citat de News.ro.

Decizia vine după ce, în 9 august, Autoritatea a decis eliminarea, din 1 octombrie, a comisionului de 1% pe veniturile din exploatare în cazul brokerilor activi pe piaţa de capital din România.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1841