Home
  • Home
  • CECCAR
  • CECCAR Satu Mare: Seminar pe teme de fiscalitate

CECCAR Satu Mare: Seminar pe teme de fiscalitate

19 iulie 2017 CECCAR


Filiala Satu Mare a găzduit, recent, un seminar de fiscalitate la care au participat experți contabili și contabili autorizați din județ.

Magdalena Berce, lector CECCAR, a discutat cu profesioniștii contabili aspecte legate de ajustarea TVA conform celor mai recente modificări aduse Normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal, prevederile Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, precum și Normele referitoare la proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase, regimul spațiilor de depozitare a materialelor lemnoase și al instalațiilor de prelucrat lemn rotund.

Totodată, au fost analizate măsurile de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 995/2010 privind stabilirea obligațiilor ce le revin operatorilor care introduc pe piață lemn și produse din lemn, Legea nr. 16/2017 privind detașarea salariaților în cadrul prestărilor de servicii transnaționale și aspecte referitoare la transformarea societăților agricole în societăți.

Membrii filialei au dezbătut și normele de aplicare a impozitului specific unor activități și au clarificat, împreună cu lectorul CECCAR, unele spețe întâlnite în practică.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site stochează anumite date ale utilizatorilor. Aceste date sunt folosite pentru a oferi o experiență personalizată și pentru a monitoriza anumite aspecte legate de experiența oferită, în conformitate cu Regulamentul European General Privind Protecția Datelor. Dacă decideți să renunțați la orice tip de monitorizare, un fișier de tip cookie va fi implementat în browserul dvs. pentru a reține, timp de un an, alegerea făcută.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. 

Accept (I Agree)   |   Refuz (I Deny)

1769