Home
  • Home
  • CECCAR
  • CECCAR Satu Mare: Seminar pe teme de fiscalitate

CECCAR Satu Mare: Seminar pe teme de fiscalitate

19 iulie 2017 CECCAR


Filiala Satu Mare a găzduit, recent, un seminar de fiscalitate la care au participat experți contabili și contabili autorizați din județ.

Magdalena Berce, lector CECCAR, a discutat cu profesioniștii contabili aspecte legate de ajustarea TVA conform celor mai recente modificări aduse Normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal, prevederile Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, precum și Normele referitoare la proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase, regimul spațiilor de depozitare a materialelor lemnoase și al instalațiilor de prelucrat lemn rotund.

Totodată, au fost analizate măsurile de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 995/2010 privind stabilirea obligațiilor ce le revin operatorilor care introduc pe piață lemn și produse din lemn, Legea nr. 16/2017 privind detașarea salariaților în cadrul prestărilor de servicii transnaționale și aspecte referitoare la transformarea societăților agricole în societăți.

Membrii filialei au dezbătut și normele de aplicare a impozitului specific unor activități și au clarificat, împreună cu lectorul CECCAR, unele spețe întâlnite în practică.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *